LRBW Facility Management |LRBW Zorg |LRBW Gemeenten |LRBW Wooncorporaties
Logo LRBW

 Over ons

LRBW Facility Management is een onafhankelijk management organisatie die op vraag vanuit de markt is gestart in 2003 als hťt alternatief op de vele intermediairs en dure bemiddelaars die veelal (deel)ervaring ťn expertise van elders halen.

 

Wij zijn landelijk actief met het (tijdelijk) ondersteunen, het opzetten of professionaliseren van organisaties en afdelingen op het gebied van Facility Management, Inkoop, Vastgoed en Huisvesting, Technisch Management en Projectmanagement en doen dat binnen woningcorporaties, de gezondheidszorg, bij gemeenten, het onderwijs en profit organisaties.

 

Vanuit onze persoonlijke en vakinhoudelijke kennis, ervaring, opleiding en ruime jarenlange ervaring op het gebied van organisatie, financieel en techniek binnen operationeel, tactisch en strategisch management.

 

Vakinhoudelijkheid en ervaring om ťcht efficiŽnt, effectief en doelmatig te kunnen oordelen en beoordelen, duidelijk te communiceren, te begeleiden, of het verantwoord en onderbouwde beslissingen kunnen nemen of projecten uit te voeren.

 

Vanuit deze kennis en ervaring weten wij als geen ander dat zaken anders, makkelijker maar ook completer en veelal goedkoper en praktischer geregeld en uitgevoerd kan en moet kunnen worden!

 

Hierdoor zijn wij in staat organisaties en op snellere wijze beter, gerichter en directer ondersteunen. EfficiŽnter, effectiever en kostenbesparende. Door onze betrokken en servicegerichte inzetbaarheid, het zien van oplossingen, No nonsens mentaliteit en onze altijd aanwezige drang naar het bieden van oplossingen en het willen verbeteren van de kwaliteit.

 

Onze toegevoegde waarde werkt niet alleen voor een organisatie kostenverlagend, maar geeft een organisatie de mogelijkheid tot duidelijkheid, transparantie, effectiviteit en werkbaarheid naar een professioneel, kwalitatief en efficiŽnt low-cost opererende organisatie.

 

Wij scheiden zin van onzin. Juist door onze inhoudelijke kennis ťn ervaring. Vanuit specialisme.

Diagram